Buletinul informativ 10/2021

Actualizări crawler

Cu cea mai recentă actualizare, ne-am concentrat înapoi pe crawler-ul nostru. Crawler-ul este acum și mai complet și urmărește subpaginile din site-ul web mai precis decât înainte. De asemenea, rezultatele crawler-ului pot fi în sfârșit exportate ca PDF și am adăugat verificări suplimentare, de exemplu pentru transferurile din țări terțe.

În plus, controlul crawler-ului a fost îmbunătățit: în setările crawler-ului unui CMP, acum puteți seta, de exemplu, ca furnizorii nou găsiți să fie adăugați mai întâi la o listă de așteptare și nu imediat la lista normală de furnizori. În plus, cookie-urile pot fi acum separate pe domenii, ceea ce este deosebit de benefic pentru clienții care folosesc același cod CMP pe mai multe domenii. Și nu în ultimul rând, lista furnizorilor arată acum și cele mai recente descoperiri, ceea ce face mai ușor să vezi unde a fost găsit un furnizor.

Cod de blocare automată îmbunătățit

Pe lângă crawler, luna aceasta am îmbunătățit și codul de blocare automată în special. Deoarece este preferat de mulți clienți, am îmbunătățit în special confortul și timpul de încărcare: în trecut, au existat adesea probleme cu furnizorii „esențiali” sau „funcționali” care au fost blocați în mod nefavorabil de CMP, acum ar trebui să fie mult mai ușor. cu astfel de furnizori să lucreze.

Webinarii în noiembrie

Datorită numeroaselor inovații care vor veni pe site-urile web cu TTDSG din decembrie, vom oferi mai multe seminarii web în noiembrie. Acestea sunt:

 • Webinar: TTDSG și evoluții actuale în protecția datelor
  09 noiembrie 2021 – 15:00
  Pentru înregistrare
 • Seminar web: Utilizarea consentmanager cu Google TagManager și Google Consent Mode
  10 noiembrie 2021 – 15:00
  Pentru înregistrare

Mai multe funcții noi și modificări

 • API-ul de jurnal îmbunătățit
 • îmbunătățiri ale stratului de date
 • Suport mai bun pentru vizualizarea dezactivată
 • Extinde automat linkurile afiliate
 • … și mult mai mult.
 

Sa fii la curent!

Aboneaza-te la Newsletter