despre noi

Echipa noastră este formată din experți din domeniile dreptului, marketingului, dezvoltării de produse, publicării și multe altele. Împreună combinăm câteva sute de ani de activitate în domeniile noastre speciale respective.

Directori generali

Jan Winkler

Jan este fondatorul și directorul general. El lucrează în industria AdTech pentru companii precum AdTiger și AdSpirit de 15 ani.

Christofer Linusson

Christofer conduce sucursala germană din Hamburg. El a numit industria digitală specialitatea sa de aproximativ 10 ani.

Götz Sielk

Götz se concentrează pe marketing și creștere. Este expert în afaceri și a lucrat la produse digitale pentru AOL și IMG de peste 20 de ani.

Hanna Melin

Hanna este directorul financiar al nostru. Ea a lucrat peste 10 ani în finanțe și controlling pentru companii precum Bombardier Transport.

Falko Berg

Falko este CTO nostru și aduce mai mulți ani de experiență din industria AdTech echipei noastre.

Olivier Chouraki

Olivier este inginer software și antreprenor cu 15 ani de experiență în industria publicității digitale.

Locații

consentmanager a fost fondat inițial în Suedia, iar sediul nostru este aici. Datorită timpului îndelungat în care suntem pe piață, s-au adăugat și alte filiale în fiecare țară, pas cu pas. Pe lângă sediul nostru central din Stockholm (SE), avem asistență pentru clienți în Hamburg (DE) și Paris (FR), precum și grupurile noastre de dezvoltare din Berlin (DE) și Zurich (CH).