despre noi

Echipa noastră este formată din experți din domeniile dreptului, marketingului, dezvoltării de produse, publicării și multe altele. Împreună combinăm câteva sute de ani de activitate în domeniile noastre de expertiză.

Directori generali

img
Jan Winkler

Jan este fondatorul și directorul general. De 15 ani lucrează în industria AdTech pentru companii precum AdTiger sau AdSpirit.

consentmanager GmbH

img
Christofer Linusson

Christofer conduce sucursala germană din Hamburg. El numește industria digitală specialitatea sa de aproximativ 10 ani.

consentmanager GmbH

img
Götz Sielk

Götz se concentrează pe marketing și creștere. Este expert în afaceri și a lucrat la produse digitale pentru AOL și IMG de peste 20 de ani.

consentmanager GmbH

img
Hanna Melin

Hanna este directorul financiar al nostru. Ea a lucrat în finanțe și controlling pentru companii precum Bombardier Transport timp de peste 10 ani.

consentmanager GmbH

img
Falko Berg

Falko este CTO nostru și aduce mulți ani de experiență din industria AdTech echipei noastre.

consentmanager GmbH

img
Olivier Chouraki

Olivier este un inginer software și antreprenor cu 15 ani de experiență în industria publicității digitale.

consentmanager GmbH

Locații

ConsentManager a fost fondat inițial în Suedia și acesta este sediul nostru. Datorită timpului îndelungat pe care îl avem pe piață, am adăugat treptat mai multe filiale în țări individuale. Pe lângă sediul nostru central din Stockholm (SE), avem serviciul nostru pentru clienți în Hamburg (DE) și Paris (FR), precum și grupurile noastre de dezvoltatori din Berlin (DE) și Zurich (CH).

CMP

Nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de un CMP?

Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de un CMP sau nu, vă rugăm să ne contactați - vă vom ajuta să găsiți soluția potrivită pentru compania dumneavoastră!

a lua legatura