Nou

Buletin informativ 06/2021


Nou editor vizual

Cu cea mai recentă actualizare, ne-am ocupat în special de subiectul designului și al ajustărilor de design. Editorul de teme a fost complet reînnoit:

În loc să arate pur și simplu o previzualizare ca înainte, designul poate fi acum ajustat direct în previzualizare. Pur și simplu faceți clic pe un titlu, de exemplu, și vor apărea setările pentru titlu. Faceți clic pe un buton, apoi apar setările pentru butoane. Acest lucru va face și mai ușor să vă creați propriul design exact pe gustul dvs. în viitor.

Există, de asemenea, multe opțiuni de design noi, cum ar fi capacitatea de a seta dimensiunea stratului mai precis sau de a utiliza propria pictogramă pentru centrul de preferințe.

Înregistrarea webinarilor

Luna trecută au avut loc o serie de seminarii web. Ca întotdeauna, puteți găsi înregistrările pe site-ul nostru:

Mai multe funcții noi și modificări

  • Rapoartele pot fi automatizate și trimise prin e-mail
  • Poziția nouă a stratului „Apăsați în jos” împinge pagina web în jos
  • Tabloul de bord este acum filtrat prin CMP
  • Nou scop „clasic” „Social Media”
  • … și mult mai mult.

mai multe comentarii

Jetzt zu consentmanager wechseln

Buletin informativ 07/2024

consentmanager schimbare oferta Sunteți nemulțumit de furnizorul dvs. actual de gestionare a consimțământului, dar vă este frică de efortul tehnic pe care l-ar putea presupune o schimbare? Atunci avem o ofertă atractivă pentru tine. Treceți acum la consentmanager și datorită noului nostru mod de compatibilitate, comutatorul tehnic va fi fără efort. Ce trebuie să faci […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Dreapta

Regulamentul UE privind inteligența artificială

Regulamentul UE AI intră în vigoare în august 2024 În urma primei propuneri a Comisiei Europene din aprilie 2021, Parlamentul European a adoptat Regulamentul UE privind inteligența artificială. Acesta a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene în iulie 2024 și este acum disponibil în toate cele 24 de limbi oficiale ale statelor membre […]