Buletin informativ 03/2022

Pictograme și caracteristici de design

Luna aceasta ne-am concentrat în primul rând pe numeroasele caracteristici de design mici pe care mulți clienți ni le-au cerut. Aceasta include, de exemplu, faptul că scopurile, butoanele și linkurile pot avea acum propriile pictograme, că acum pot fi stocate mai multe coduri HTML și CSS sau că sunt posibile setări mai fine pentru listele de furnizori și listele de cookie-uri.

Mai multe țări noi

Tot nou în această lună este sprijinul pentru multe domenii noi ale dreptului. Până acum sprijinim GDPR/ePrivacy pentru Europa, CCPA/CPRA pentru California, PIPEDA pentru Canada și LGPD pentru Brazilia. Noutăți în această lună sunt bazele legale pentru Mexic, Argentina, Nigeria, Africa de Sud, Coreea de Sud, Rusia, Turcia, Israel, China și Thailanda. Există acum setări separate pentru toate aceste zone (în funcție de pachetul selectat), iar textele și paragrafele legale corespunzătoare sunt stocate în sistem.

Blocarea dinamică a conținutului

Mulți editori francezi, în special, au dorit să extindă blocarea dinamică a conținutului. Blocarea este folosită, de exemplu, pentru a bloca un videoclip YouTube și pentru a-l activa numai cu consimțământ. Odată cu cea mai recentă actualizare, caracteristica a fost extinsă și mai mult și poate fi acum aplicată oricărui element dintr-o pagină web. Un caz de utilizare tipic ar fi acela că un site de știri blochează textele dacă nu există consimțământ. Mai multe în ajutorul nostru.

Mai multe funcții noi și modificări

Ca întotdeauna, au existat multe alte mici caracteristici și modificări noi în această lună. Merită menționată aici în special conversia stivelor/stivelor din cont în CMP, funcționarea mai simplă și mai clară a editorului de design vizual și suport mai bun pentru sistemul ATT al Apple.