iubenda și consentmanager își unesc forțele și creează o putere pentru gestionarea consimțământului

Împreună, cele două companii vor continua să se extindă sub umbrela team.blue, un important instrument digital pentru companii și antreprenori din toată Europa, cu peste 2,5 milioane de clienți. Împreună vor avea birouri în Italia, Germania, Suedia, Franța și Polonia. În plus, o echipă de 130 de angajați din peste 25 de țări din întreaga lume lucrează deja pentru grup.

Cei trei fondatori Andrea Giannangelo (CEO, iubenda), Domenico Vele (CTO, iubenda) și Jan Winkler (CEO, consent manager) vor continua să conducă compania. Aceștia vor fi sprijiniți de organizația team.blue mai largă cu scopul de a consolida povestea de creștere de succes a iubenda și consentmanager și de a accelera în continuare expansiunea internațională în domeniul e-compliance.

Sunt foarte fericit să lucrez cu Andrea și echipa sa. Portofoliul de produse iubenda, concentrarea geografică și echipa sunt o potrivire perfectă pentru propriile noastre puncte forte. Combinația cu iubenda și team.blue ne va ajuta să ne accelerăm drastic creșterea.

Jan Winkler, directorul consimțământului CEO

Jan este unul dintre cei mai buni profesioniști din industrie și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu el și cu toți ceilalți din echipa de consentmanager în călătoria noastră spre a deveni lider în industrie.

Andrea Giannangelo, CEO iubenda

Noi, cei de la team.blue, suntem încântați să facem o altă investiție importantă în domeniul protecției și conformității datelor alături de iubenda și vedem contentmanager ca un plus perfect la oferta existentă. Strategia noastră este să continuăm să investim în afaceri cu creștere rapidă, alături de găzduire, care ne vor ajuta baza noastră existentă de 2,5 milioane de clienți din toată Europa.

Claudio Corbetta, CEO team.blue

Mai multe detalii despre această tranzacție nu vor fi dezvăluite. Pentru mai multe informații despre acest comunicat de presă, vă rugăm să contactați press@consentmanager.net .

Despre consentmanager

consentmanager AB este o companie suedeză specializată în soluții software pentru conformitatea cu GDPR. Compania a fost fondată în 2018 în Vasteras, Suedia. Cu peste 25.000 de clienți în întreaga lume și birouri în Berlin, Paris, Hamburg și Varșovia, consentmanager este una dintre cele mai importante soluții de conformitate de pe piață. Consentmanager CMP este mai mult decât un „banner pentru cookie-uri”: oferă suport pentru peste 30 de limbi, design-uri individuale, raportare, teste A/B și optimizatori și un crawler integrat pentru cookie-uri. Ne concentrăm doar pe un singur lucru: să facem site-ul dvs. în conformitate cu GDPR. Nu folosim „servere cloud, ci doar servere proprii din centrele de date din Europa. Clienții noștri includ peste 25.000 dintre cele mai mari site-uri de știri, magazine online, agenții de publicitate, rețele și multe altele.

www.consentmanager.net

Despre jubenda

Sediul iubenda este situat în Milano, Italia, dar grupul operează deja la scară globală cu o echipă de peste 100 de oameni din peste 25 de naționalități diferite. Astăzi, compania are aproximativ 90.000 de clienți în peste 100 de țări.

www.iubenda.com

Despre team.blue

team.blue este un lider digital pentru companii și antreprenori din Europa (Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Franța, Grecia, Irlanda, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia și Marea Britanie). Compania are mai mult de 2,5 milioane de clienți și este un partener unic pentru găzduire web, domenii, comerț electronic și soluții de aplicații, cu peste 1.800 de experți de sprijin. Scopul team.blue este de a modela tehnologia și de a consolida companiile cu servicii digitale inovatoare.

www.team.blue

mai multe comentarii

Videoclipuri

Webinar Google Consent Mode v2