Videoclipuri

Seminar web cu Google: înțelegerea și integrarea perfectă Google Consent Mode v2


Datorită cererii mari de informații despre configurarea și gestionarea noilor cerințe ale Google Consent Mode v2, consentmanager împreună cu Google, au găzduit un alt webinar pe acest subiect pe 12 iunie 2024.

Webinarul a avut loc în limba germană.

Ți-a fost dor? Nici o problemă! PDF-ul pentru webinar poate fi găsit aici pentru descărcare .

Dennis Gingele de la Google și Jan Winkler de la consentmanager au prezentat cele mai importante fapte și informații de fundal despre Google Consent Mode v2.

Au fost abordate următoarele subiecte:

  • Ce este Google Consent Mode v2 și modificările asociate.
  • Integrarea Google Consent Mode v2 și avantajele rezultate.
  • Protecția datelor și aspectele legale ale Google Consent Mode v2.
  • Termenele limită importante ale Google Consent Mode v2.

Indiferent dacă sunteți în marketing digital, conduceți un site web sau lucrați în conformitate, acest webinar vă oferă posibilitatea de a afla totul despre Google Consent Mode v2, direct de la experți.


mai multe comentarii

Jetzt zu consentmanager wechseln

Buletin informativ 07/2024

consentmanager schimbare oferta Sunteți nemulțumit de furnizorul dvs. actual de gestionare a consimțământului, dar vă este frică de efortul tehnic pe care l-ar putea presupune o schimbare? Atunci avem o ofertă atractivă pentru tine. Treceți acum la consentmanager și datorită noului nostru mod de compatibilitate, comutatorul tehnic va fi fără efort. Ce trebuie să faci […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Dreapta

Regulamentul UE privind inteligența artificială

Regulamentul UE AI intră în vigoare în august 2024 În urma primei propuneri a Comisiei Europene din aprilie 2021, Parlamentul European a adoptat Regulamentul UE privind inteligența artificială. Acesta a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene în iulie 2024 și este acum disponibil în toate cele 24 de limbi oficiale ale statelor membre […]