Nou

Buletin informativ 2020/10


Noul nostru site web este aici

Ne face plăcere să vă prezentăm noul nostru logo și noul nostru site web. Cunoscutul nostru hexagon rămâne, dar acum este mai proaspăt și mai modern.

Modificări ale politicii IAB TCF

După cum a anunțat în ultimul buletin informativ, IAB a ajustat liniile directoare pentru participarea la IAB TCF. Vă rugăm să rețineți următoarele modificări:

  • Setările temei arată acum o valoare a contrastului de culoare atunci când setați culoarea pentru butoanele de acceptare/respingere/setări/salvare. IAB necesită ca contrastul de culoare să fie de cel puțin 5:1 (prim-plan față de fundal). Odată cu actualizarea curentă, această valoare de contrast este obligatorie. Temele care utilizează o valoare de contrast mai mică pierd setarea de conformitate IAB. Vă rugăm să revizuiți modelele dvs.
  • Odată cu actualizarea actuală, am dezactivat posibilitatea de a schimba textul de bun venit de la primul nivel dacă IAB TCF este activat într-un CMP. Clienții care doresc să modifice textul au nevoie de aprobare suplimentară din partea managerului de consimțământ. Textele existente nu sunt afectate.

Mai multe funcții noi și modificări

  • Pictograme de listă personalizabile pentru scopuri fără casete de selectare
  • Furnizorii pot fi acum ascunși
  • Noi macrocomenzi pentru afișarea butoanelor și linkurilor în text
  • Îți poți crea propria stivă
  • … și mult mai mult.

mai multe comentarii

Nou

Buletin informativ 03/2024

NOU: Instrument de avertizare Suntem încântați să anunțăm lansarea noului nostru software de avertizare. Software-ul a fost dezvoltat pentru a îndeplini cerințele Directivei UE privind denunțarea. Software-ul nostru oferă acum o modalitate simplă și sigură pentru angajații dvs. de a raporta îngrijorările. Denunțatorii își pot trimite cu ușurință și anonim rapoartele folosind un formular de […]
Videoclipuri

Webinar: Fără cookie-uri = pierderi de venituri?

Lumea online se confruntă cu mari schimbări, în special pentru editori și agenți de publicitate. Pe 11 martie, am organizat împreună cu Refinery89.com seminariul web „Fără cookie-uri = pierderi de venituri” pentru a arunca o privire în viitor. Webinarul a avut loc în limba engleză. Au fost discutate următoarele subiecte: Prezentare generală Seminarul web a […]