Nou

Buletin informativ 05/2021


Raportare îmbunătățită

Luna aceasta ne-am concentrat în principal pe raportul CMP și am introdus multe mici modificări care ușurează munca zilnică cu rapoartele. Aceasta include, printre altele, selecție multiplă pentru filtre, mai multe opțiuni de export, o imagine de ansamblu mai bună și o explicație mai bună a coloanelor și o modalitate îmbunătățită de numărare a acceptării, respingerii și selecției definite de utilizator.

În plus, am adăugat diverse mici funcții de design – în special posibilitatea de a afișa un buton „Salvați și continuați” în stratul de consimțământ din dreapta sus conform recomandărilor CNIL.

De asemenea, nou: categoriile de date prelucrate sunt acum afișate și pentru fiecare furnizor. Vizitatorul poate obține astfel informații mai detaliate, iar securitatea juridică este sporită.

Webinarii în iunie

Webinarii pe teme actuale privind protecția datelor vor avea loc din nou în iunie. Acestea sunt:

Mai multe funcții noi și modificări

  • Mai multe funcții pentru previzualizări (blocare dinamică a conținutului)
  • Noi macrocomenzi pentru texte
  • Consimțământul explicit ca nou bază legală
  • Remedieri de erori pentru utilizare cu Iframes
  • … și mult mai mult.

mai multe comentarii

Jetzt zu consentmanager wechseln

Buletin informativ 07/2024

consentmanager schimbare oferta Sunteți nemulțumit de furnizorul dvs. actual de gestionare a consimțământului, dar vă este frică de efortul tehnic pe care l-ar putea presupune o schimbare? Atunci avem o ofertă atractivă pentru tine. Treceți acum la consentmanager și datorită noului nostru mod de compatibilitate, comutatorul tehnic va fi fără efort. Ce trebuie să faci […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Dreapta

Regulamentul UE privind inteligența artificială

Regulamentul UE AI intră în vigoare în august 2024 În urma primei propuneri a Comisiei Europene din aprilie 2021, Parlamentul European a adoptat Regulamentul UE privind inteligența artificială. Acesta a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene în iulie 2024 și este acum disponibil în toate cele 24 de limbi oficiale ale statelor membre […]