Nou

Buletin informativ 04/2021


Raport de optimizare

Mulți clienți care folosesc optimizarea noastră încorporată și testarea A/B au cerut o mai bună înțelegere a ceea ce face de fapt sistemul. Am fost bucuroși să ne conformăm și am creat un nou raport de optimizare mic.

Aici veți obține mai multe informații despre modul în care funcționează design-urile individuale, ce concluzii a tras sistemul și cum s-a schimbat rata de acceptare sau de respingere.

Confortul rapoartelor pe șenile

În plus, am revizuit puțin raportul crawler și l-am îmbunătățit în câteva locuri. De exemplu, domenii sau module cookie necunoscute pot fi acum atribuite direct în raportul crawlerului. Sperăm că acest lucru vă va ușura puțin lucrul cu sistemul.

Înregistrarea webinarilor

Luna trecută au avut loc o serie de seminarii web. Ca întotdeauna, puteți găsi înregistrările pe site-ul nostru:

Mai multe funcții noi și modificări

  • Cookie-urile date și aleatorii sunt acum recunoscute mai bine
  • Diverse remedieri de erori în vizualizare și utilizare
  • Diverse ajustări minore ale opțiunilor de proiectare
  • Codul de blocare automată înțelege acum mai multe cazuri și este mai compatibil cu mai mulți furnizori
  • … și mult mai mult.

mai multe comentarii

Jetzt zu consentmanager wechseln

Buletin informativ 07/2024

consentmanager schimbare oferta Sunteți nemulțumit de furnizorul dvs. actual de gestionare a consimțământului, dar vă este frică de efortul tehnic pe care l-ar putea presupune o schimbare? Atunci avem o ofertă atractivă pentru tine. Treceți acum la consentmanager și datorită noului nostru mod de compatibilitate, comutatorul tehnic va fi fără efort. Ce trebuie să faci […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Dreapta

Regulamentul UE privind inteligența artificială

Regulamentul UE AI intră în vigoare în august 2024 În urma primei propuneri a Comisiei Europene din aprilie 2021, Parlamentul European a adoptat Regulamentul UE privind inteligența artificială. Acesta a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene în iulie 2024 și este acum disponibil în toate cele 24 de limbi oficiale ale statelor membre […]