Dreapta

Noua etapă în protecția datelor: Actul american privind drepturile de confidențialitate din 2024


Antetul buletinului informativ American Privacy Rights Act 2024

În Statele Unite, legile privind confidențialitatea sunt în prezent implementate la nivel federal, 19 state având astfel de legi în vigoare. Cu toate acestea, propunerea American Privacy Rights Act (APRA) , introdusă de Comisia pentru Energie și Comerț al Camerei din 7 aprilie 2024, ar putea stabili în curând standarde de confidențialitate și securitate la nivel național. APRA, care se află încă în faza de propunere, va introduce reguli pentru tehnologiile automate de luare a deciziilor (cum ar fi IA) și va stabili reguli suplimentare pentru „marii colectori de date” și „intermediarii de date”. Legea privind protecția datelor ar intra în vigoare la 180 de zile de la aprobare.

Ce înseamnă asta pentru companii? Pe de o parte, acest lucru poate simplifica procesele interne de conformitate. Pe de altă parte, necesită o revizuire și poate o ajustare a practicilor curente de afaceri. Sfera și definițiile datelor cu caracter personal în conformitate cu APRA pot diferi de legile actuale, necesitând o analiză și o adaptare detaliată.

Pe măsură ce continuăm să monitorizăm progresul acestei legi, rămâneți la curent pentru actualizări suplimentare cu privire la impactul potențial al Legii americane privind drepturile de confidențialitate asupra afacerii dvs.


mai multe comentarii

Jetzt zu consentmanager wechseln

Buletin informativ 07/2024

consentmanager schimbare oferta Sunteți nemulțumit de furnizorul dvs. actual de gestionare a consimțământului, dar vă este frică de efortul tehnic pe care l-ar putea presupune o schimbare? Atunci avem o ofertă atractivă pentru tine. Treceți acum la consentmanager și datorită noului nostru mod de compatibilitate, comutatorul tehnic va fi fără efort. Ce trebuie să faci […]
Einhaltung der EU-Verordnung über künstliche Intelligenz consentmanager
Dreapta

Regulamentul UE privind inteligența artificială

Regulamentul UE AI intră în vigoare în august 2024 În urma primei propuneri a Comisiei Europene din aprilie 2021, Parlamentul European a adoptat Regulamentul UE privind inteligența artificială. Acesta a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene în iulie 2024 și este acum disponibil în toate cele 24 de limbi oficiale ale statelor membre […]